Regulile fotbalului

Există 17 legi în jocul de fotbal, care servesc două scopuri principale: să protejeze jucătorii și să controleze jocul. Fotbalul a fost jucat în multe țări, jocul având rădăcinile în colegiile americane. Acum s-a răspândit în întreaga lume și este considerat un sport național în peste 55 de țări. Dar care sunt regulile jocului? Citiți mai departe pentru a descoperi regulile fotbalului. Și nu fi surprins dacă te trezești vreodată pe margine la un meci internațional de fotbal.

Terenul de fotbal trebuie curățat de orice obstacole, inclusiv copaci, clădiri și alte obiecte. Aranjarea corectă a obiectivelor de fotbal este, de asemenea, crucială, deoarece acestea ar trebui să fie atașate la sol. Stâlpii de poartă trebuie să fie bine căptușiți. În timp ce mingile de fotbal sunt disponibile în diverse materiale, mingile sintetice sunt recomandate pentru a juca în condiții umede. Bilele de piele pot deveni pline de apă și grele. Asigurați-vă că îndepărtați toate bijuteriile înainte de a juca, că vă încălziți corespunzător și că utilizați tehnica corectă când îndreptați mingea cu capul.

Cluburile profesioniste de fotbal au propriile lor mascote oficiale. Mascotele sunt un aspect unic al fiecărei Cupe Mondiale. Anglia, de exemplu, l-a prezentat pe Willie în 1996. Proiectat de Reg Hoye, Willie este un leu care poartă steagul Uniunii cu cuvintele „Cupa Mondială”. Cel mai pasionat fan al fotbalului brazilian este Clovis Fernandes. Om de afaceri din Porto Alegre din sudul Braziliei, Fernandes urmărește fotbalul de 25 de ani și a văzut 150 de meciuri în 60 de țări.

Merită verificat: https://www.r-gol.com/ro/mingi-de-fotbal