Tipuri de tricouri de fotbal și treninguri de fotbal

Un tricou de fotbal este un tip de îmbrăcăminte conceput pentru a reprezenta culorile unei echipe. Multe echipe aleg să poarte aceeași bandă timp de două sezoane, în timp ce altele înlocuiesc trusa în fiecare an. Noile modele au fost adesea prezentate în ultimele meciuri ale unui sezon, iar noile modele și-au făcut loc și în magazinele clubului. Iată câteva exemple de diferite tipuri de tricouri de fotbal. Vom discuta și despre cum s-a schimbat tricoul de fotbal de-a lungul timpului.

Când a fost introdusă a doua divizie, regula s-a schimbat ușor. Cluburile nu mai erau obligate să aibă un top alb, deși echipele puteau purta o alternativă colorată. Cei mai longevive echipe i sa permis să joace în banda sa obișnuită, în timp ce echipa gazdă a trebuit să-și schimbe banda pentru jocuri cu echipe de aceeași culoare. Designul cămășii este încă popular astăzi, dar originile sale sunt puțin obscure. În 1892, Liverpool și Bradford City purtau cămăși claret. Purtau o bandă la gât și o mânecă albastru deschis contrastantă.

Potrivirea tricourilor de fotbal a suferit mai multe modificări de-a lungul anilor și nu există o singură tendință care să poată fi considerată cea mai bună. Mărcile își împart tricourile în mai multe categorii, iar jucătorii și cluburile își fac selecțiile în funcție de propriile preferințe. De exemplu, Adidas a cheltuit PS1 miliard peste un deceniu pentru a obține drepturile de a juca jocul la Madrid, iar Nike a cheltuit PS61 până la PS100 milioane pe an pe tricouri pentru Premier League.

Iti recomandam: https://www.r-gol.com/ro/ghete-fotbal-sintetic